Какви кредити предлагате?

Credissimo плюс

Удобен потребителски кредит от 200  до 6 000 лева, с възможност за изплащане на месечни вноски от 3 до 24 месеца.

Пример: Взимаш онлайн кредит Credissimo плюс на стойност 300 лева със срок на договора 3 месеца, при фиксирана лихва от 40.00% и ГПР 48.20%. При избран кредит без обезпечение, общата сума за връщане по кредита е 320.22 лева, платима на 3 равни месечни вноски, всяка в размер на 106.74 лева. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес. Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен онлайн кредит Credissimo плюс, е в размер на 50%.

 

Credissimo до заплата

Удобен бърз заем от 100 до 1000 лева със срок за изплащане между 15 и 30 дни и възможност за удължаване на периода. 

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови твоя заем до заплата за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

 

Наистина ли заемът Credissimo до заплата е БЕЗЛИХВЕН?

Repeat_Grid_1.png

Да, твоят първи и всеки 5-и Credissimo до заплата, с период на револвиране до 30 дни, е с 0 % лихва, ако върнеш заема в гратисен период, който съответства на избрания от теб период на револвиране.

Пример: Ако вземеш заем Credissimo до заплата от 500 лева с избран период на револвиране от 20 дни и до 20-тия ден (когато е падежът) погасиш главницата от 500 лв., заемът е безлихвен. Всеки 5-ти поред заем Credissimo до заплата, с избран период на револвиране от 30 дни, е с 30 дневен гратисен период и 0 % лихва.

 

Ако имаш нужда от пари и искаш бързо и лесно да ги получиш, безлихвен кредит до заплата е най-добрият избор за теб.

 

Наистина ли всичко се случва изцяло онлайн?

Да, попълването и изпращането на заявлението за кредит, както и подписването на договора се извършват изцяло онлайн – без такси и без нужда от посещаване на офис. След активирането на твоя клиентски профил, получаваш бърз достъп по всяко време до цялата информация за кредита ти и подаваш ново заявление само с няколко клика.

Беше ли полезна тази статия?

290 от 343 считат материала за полезен