Какво е „Гарантирано до минути”, „до 10 дни”, „след 14 дни”?

Гарантирано до минути

Избирайки опцията „Гарантирано до минути“, ще получиш парите веднага, защото твоят кредит ще бъде гарантиран от друга компания, наречена „Поръчител“.

 

След 14 дни

В случай че не желаеш гаранция от друга компания, ние ще трябва да направим множество детайлни проверки, които, освен анализ на кредитната история, включват още посещение на домашен адрес, посещение на адреса на работодателя, провеждане на интервю с теб и твои близки, изискване и обработване на необходими документални справки като:

  • документ, удостоверяващ постоянен трудов договор ( виж как можеш да вземеш пари, дори и да нямаш трудов договор);
  • документ, удостоверяващ чисто кредитно досие;
  • документ, удостоверяващ размера на месечния доход за последните 6 месеца;
  • документ, удостоверяващ непрекъснат здравноосигурителен статус за последните 12 месеца;
  • служебен телефон и лице за контакт;
  • удостоверение за постоянен адрес.

Всички тези проверки забавят становището с около 14 дни. Ако спешно ти трябват пари, препоръчваме ти да избереш опция за получаване на парите „Гарантирано до минути“.

 

След 10 дни

Ако избереш тази опция, след изпращането на заявление за желаната сума, се изисква предоставяне на гаранция, издадена от лицензирана банка в България. Това е съпроводено от сключване на договор между теб, избраната банка и Кредисимо ЕАД за сумата на цялото задължение по кредита. Кредисимо ЕАД не се ангажира с намиране на банка за предоставяне на гаранцията.

Беше ли полезна тази статия?

57 от 97 считат материала за полезен