Програма Доведи приятел

Какво представлява програмата Доведи приятел?

С програмата Доведи приятел печелиш по 30 лв. за всеки поканен от теб приятел, усвоил заем от нас, а той печели 15% отстъпка от оскъпяването за заем на вноски. 

 

Какви са условията за участие и как да се включа?

В програмата Доведи приятел може да участва всеки, който иска да печели, като ни препоръчва. Необходимо е само да се регистрираш и можеш да започнеш да печелиш от всеки доведен от теб приятел.

Регистрирай се тук »

 

Как да доведа приятел?

След като се регистрираш в програмата, ще получиш уникален код, който можеш да споделяш с всички твои приятели. Споделянето на кода става изключително лесно - с персонален линк, в социални медии, директно в най-популярните чат приложения, дори като го продиктуваш по телефона. А ако имаш собствен сайт или блог, ти предоставяме и банер, който можеш да качиш и да печелиш от всеки потребител на страницата ти.

 

Как печеля пари и как мога да ги получа?

Получаваш по 30 лв. за всеки доведен от теб уникален потребител*, усвоил заем от нас чрез твоя код. Всеки доведен приятел има право да се възползва само веднъж от един уникален код от програмата.

Натрупаната печалба можеш да следиш по всяко време в твоя профил, а сумата можеш да изтеглиш след 15-о число на следващия месец.

*Повече информация можеш да намериш в Общите условия на програмата.

 

Как подарявам отстъпки?

Всеки доведен приятел, заявил заем чрез твоя уникален код, получава 15% отстъпка от оскъпяването на заем Credissimo плюс.

Няма ограничение за броя доведени приятели, които могат да усвоят заем чрез твоя уникален код. Единственото условие е все още да не са се възползвали от твоя или друг уникален код в програмата.

Беше ли полезна тази статия?

36 от 49 считат материала за полезен