Лоялна програма

Какво представлява Лоялната програма на Credissimo?

Това е най-добрият начин, по който лоялността ти се отплаща! Като наш лоялен клиент, печелиш точки с всеки усвоен кредит, както и с всяка вноска, която върнеш навреме. Всяка точка има парична равностойност (1т. = 0,50 лв.). Натрупаните точки можеш да използваш при заявяване на следващ заем от Credissimo като отстъпка от оскъпяването му.

 

Всеки ли може да се включи в Лоялната програма?

За да станеш част от Лоялната програма на Credissimo и да се възползваш от преференциите ѝ, трябва имаш заявен заем, след 11.02.2020 г. Още с усвояването на твоя заем, ще получиш точки за лоялност.
Можеш да активираш лоялната програма и чрез приемане на условията в твоя профил - меню Лоялна програма.

 

Как мога да печеля точки?

Започваш да трупаш точки, след като активираш Лоялната програма! Стани част от нея още сега, влез в профила си и се присъедини само с един клик.
Всеки усвоен заем Credissimo Плюс или Credissimo до заплата ти носи определен брой точки, в зависимост от сумата на заема ти.
Всяка върната навреме вноска също ти носи определен брой точки.

rsz_13loyalprogram_articletable.png

Пример: Вземи Credissimo plus за сума 2500 лв., платим на 18 вноски. Получаваш 8 т. за усвояване на заема, а за всяка вноска платена в срок ще получиш по 9 т. - общо 162 т. При пълно погасяване на кредита в срок ще получиш още 30 т. При тези условия, от усвояването на заема до погасяването му ще събереш общо 200 т. в Лоялна програма, които са равни на 100 лв. отстъпки от оскъпяването при следващ кредит при нас при спазване на условията на Лоялната програма.
Подробна информация за разпределението на точките, можеш да намериш в Общите условия на Лоялната програма.

 

Как да разбера колко точки имам?

Можеш да провериш баланса на точките си по всяко време в клиентския си профил, в меню „Лоялна програма“ или като се свържеш с нашия център за обслужване на клиенти по най-удобния за теб начин.


Лоялната програма се активира с първото ти заявление за заем, пуснато след 11.02.2020 г. или чрез приемане на условията в твоя профил – меню „Лоялна програма“. Натрупаните точки за конкретен договор за заем са валидни 6 месеца, след неговото пълно погасяване. Когато просрочиш вноска по кредита си над 30 дни, започва отнемане на точки. Подробна информация за отнемането на точки, можеш да намериш в Общите условия на Лоялната програма.

Беше ли полезна тази статия?

23 от 29 считат материала за полезен