Лоялна програма

Какво представлява Лоялната програма на Credissimo?

Това е най-добрият начин, по който лоялността ти се отплаща! Като наш лоялен клиент, печелиш точки с всеки усвоен кредит, както и с всяка вноска, която върнеш навреме. Всяка точка има парична равностойност (1т. = 0,50 лв.). Натрупаните точки можеш да използваш при заявяване на следващ заем от Credissimo като отстъпка от оскъпяването му.

 

Всеки ли може да се включи в Лоялната програма?

За да станеш част от Лоялната програма на Credissimo и да се възползваш от преференциите ѝ, трябва имаш заявен заем, след 11.02.2020 г. Още с усвояването на твоя заем, ще получиш точки за лоялност.
Можеш да активираш лоялната програма и чрез приемане на условията в твоя профил - меню Лоялна програма.

 

Как мога да печеля точки?

Започваш да трупаш точки, след като активираш Лоялната програма! Стани част от нея още сега, влез в профила си и се присъедини само с един клик.
Всеки усвоен заем Credissimo Плюс или Credissimo до заплата ти носи определен брой точки, в зависимост от сумата на заема ти.
Всяка върната навреме вноска също ти носи определен брой точки.
Подробна информация за разпределението на точките, можеш да намериш в Общите условия на Лоялната програма.

 

Как да разбера колко точки имам?

Можеш да провериш баланса на точките си по всяко време в клиентския си профил, в меню „Лоялна програма“ или като се свържеш с нашия център за обслужване на клиенти по най-удобния за теб начин.


Лоялната програма се активира с първото ти заявление за заем, пуснато след 11.02.2020 г. или чрез приемане на условията в твоя профил – меню „Лоялна програма“. Натрупаните точки за конкретен договор за заем са валидни 6 месеца, след неговото пълно погасяване. Когато просрочиш вноска по кредита си над 30 дни, започва отнемане на точки. Подробна информация за отнемането на точки, можеш да намериш в Общите условия на Лоялната програма.

Беше ли полезна тази статия?

22 от 27 считат материала за полезен